petek, 7. november 2008

Danes sem lepa.

Če sem včeraj in predvčerajšnjim tulila v luno (kijenibilo), si pregriznila spodnji žnabelj (ustnico), se na tleh sobe valjala v nemoči in obupu ter klicala psihiatre (sliši se grozno, majčkeno pretiravam, ampak hočem, da si vsaj približno lahko predstavljamo razsežnosti mojih notranjih razklanosti), sem danes lepa. Ne pomeni, da sem svoje frustracije premagala (niti za centimeter jih nisem premaknila!), ampak pomeni, da sem spet sposobna treznega razmišljanja.
Pomeni tudi, da se bom po 35ih dneh končno spet objela z Njiiim!
Če ocenim, kako sem se držala na ravni pogrešanja minuli mesec... Prvič sem v temi (s širokim e-jem) močila blazino (tisti dan po prihodu iz toplic), čez štirinajst dni sem vajo ponovila, a s tem, da sem naslednji dan naredila traparijo (vađajna svetuje: ko ste pod močnim vplivom negativnih čustev, ne pišite elektronskih sporočil - raje nekoga ubijte! Pri elektronski pošti se je nesmiselno izgovarjat na neprištevnost, pri umoru pa se že da kaj zrihtat...), ampak sem prebolela. Najbolj porazna za mojo dušo sta bila pravkar minula sreda in četrtek. Kot sem že nekje rekla - pogrešanje se je vzporedno s pričakovanjem stopnjevalo. Verjetno sem ošvohnila življenjsko energijo nekaterih prijateljev (sploh tistih, ki so me morali dan na dan poslušat), a sem optimist in vem, da se bo v naslednjem tednu spet vse zravnalo nazaj.
Torej? Ocena? Minus 5! Minus zaradi določenih pretiravanj in kompliciranj, 5 pa zato, ker res nisem imela občutka, da bi bilo hudo. Jes, jes, še vedno sem ednina, tisti jokavi kiksi pa le kažejo na to, da sem tudi človek! (khm.. ženska?)
Čakam, da bo ura osem, da zdrvim na letališče.

14 komentarjev:

Nihljaj pravi ...

Čestitam, Vađajna za ta vele uspeh, kako preživeti brez moškega, ki na koncu koncev le ni tako nepogrešljiv člen, a je dobro, če obstaja, a :P

In kakšna je bila scena na letališču? Čisto filmska? :))) Upam, da si ob prvem poljubu dvignila nogo haha.

Izgubljena. pravi ...

Hvala n. in si res čisto lepo povedala tole - se da preživet brez, hkrati je pa fino, če ga imaš :).

Scena na letalšču... Ja, bila je filmska - sploh za v komedijo, če omenim, da sem ga zgrešila, ko je šel mimo mene, čez pol minutke pa dojela, da je to le bil on in zlaufala za njim :D ... Ob prvem poljubu pa sem, potem ko sem se mu obesila za vrat, dvignila obe nogi in ne samo ene! :D (zelo nedamsko, kaj?)

Anonimni pravi ...

joj, sj hvalabogu da je pršu ker tole kar je blo pa zadn tedn je blo pa obup od obupaa. . . sj človk nebi vrjel da je lohk en tolk zoprn (pa se smil sam sep, pa najeda, pa jokca. . . ) če nebi tega doživel na lastni koži :))) tole kar je opisano ni nič v primerjavi s tistim kar je v rsnici blo :P

Anonimni pravi ...

Tud jst se strinjam s Tino. Tale objava je zgolj olepšana verzija vsega kar se je dogajalo te dni. Sploh zadnji dnevi so bili sila naporni :)

nefertit pravi ...

Čestitke, da si zdržala. Jaz sem nemogoča že, če ga ne vidim 3 dni.

Izgubljena. pravi ...

tina, katjuša - zbijata mi ugled! :D A me ne morta čist nč pohvalt?? :D Sej zdj bom za silo pridna... Dokler spet ne odide :D . Sicer je bil pa razlog za tele zadnje dni čist običajno ženski - pms :D .

nefertit - tudi jaz včasih nisem zdržala tri dni, ampak se mi zdi, da sem sčasoma kar odporna postala :) . Ups, da se ne bom navadila :/ :D .

Anonimni pravi ...

Okej, no. Tistih 14 dni, ko si bla v toplicah, si bla pridna :) Ko si pa iz toplic pršla, si bla pa nekak iz dneva v dan manj pridna :P

storyteller pravi ...

V živo si predstavljam sceno na letališču! LOL! :)

Izgubljena. pravi ...

katjuša - ampak priznej, da si me pa pogrešala tistih 14 dni :P :D Bolš, da sm zoprna kokr pa da meni a ni res? :P

storyteller - :D Res je moralo biti smešno :D , ampak takrat ravno ne razmišljaš o tem, da bi estetsko lepo izpadlo :D .

storyteller pravi ...

Vađajna, ne vem, kaj bi moralo estetsko lepo izpasti?! Misliš na to, da si se mu vrgla okoli vratu z obema nogama v zraku?!? To je meni osebno prav prisrčno in luštno zaljubljeno! :) Sem imela v mislih tisto, da je šel mimo tebe in si ga zgrešila! LOL! Res filmska scena! :D

Anonimni pravi ...

IGNORIRAM :P
Ne, me tri te tistih 14 dni nismo popolnoma nič pogrešale :)

Izgubljena. pravi ...

Dvakrat si mi posebej zatrdila, da si me pogrešala!! :D

Anonimni pravi ...

Pol sem pa napačni osebi poslala :P

Izgubljena. pravi ...

O_o - katjuša, ko končno dobim upanje, da si vsaj mejčkeno čustveno odprta .. :D Pa dobim tole negiranje pod nos :P .